9 mrt 2023

VTC Travel Solutions bestaat 25 jaar!

Als reizen in je bloed zit en als je marketing/communicatie een prachtig vak vindt, dan begin je een reisorganisatie voor de zakelijke markt. Dat is wat Henk Vellekoop gedacht heeft, maart 1998. Na 15 jaar in de traditionele reiswereld actief geweest te zijn zag VTC op 9 maart 1998 het daglicht.

“Ik had toen misschien nog niet echt het besef dat ik het mooiste vak ter wereld instapte, maar ik had er wel heel veel zin in. Voor mooie opdrachtgevers in de B2B werken. Mooie programma’s maken, interessante mensen ontmoeten. De wereld ontdekken. Eén van de uitgangspunten was zo klein mogelijk blijven, dicht bij de opdrachtgever. Dichtbij mezelf ook.”

“Dat was het idee en ik mag zeggen: het is meer dan uitgekomen. Ik voel me bevoorrecht om dit allemaal meegemaakt te hebben. Twee crises overleeft en nog altijd alive & kicking. Ook in een wereld waar duurzaamheid een heel belangrijke factor gaat zijn, is mensen ontmoeten, inspiratie opdoen onlosmakelijk verbonden met reizen. Het kruispunt Reizen & Marketing-Communicatie blijft dè interessante plek voor VTC Travel Solutions, ook in de toekomst.”

Terug naar overzicht
Henk Vellekoop
Henk Vellekoop
Jouw (travel)Eventorganiser
+31 (0) 316 - 22 03 03 welcome@vtc-travelsolutions.nl Plan je afspraak

Plan je afspraak