Netwerk & Sponsoring

Actief aanwezig zijn in diverse netwerken en maatschappelijke organisaties vind ik van groot belang. Zakelijk en professioneel, maatschappelijk betrokken, nationaal en internationaal. Ik sta met VTC Travel Solutions midden in het beroepsveld, midden in de samenleving.

Sinds 2000 ben ik lid van Rotaryclub Zevenaar.

Lindus, ondernemersvereniging in De Liemers. Van Westervoort tot aan de Duitse grens (A12) is Lindus dè belangenbehartiger èn netwerkclub van ondernemers in dit prachtige gebied.

SITE, Society for Incentive Travel Excellence. Met het hoofdkantoor in Chicago/USA is dit dè ‘brancheclub’ waar bewezen professionals op het gebied van MICE (Meeting, Incentive, Conferences, Events) lid van kunnen worden. Denk hierbij aan travel/event organizers, maar ook aan airlines, hotelketens, verkeersbureau’s, etc. Wereldwijd zijn chapters opgericht, waarvan NL er een is. Door de jaren heen heeft ons chapter zich ontwikkeld tot één van de actiefste chapters. Leden zijn -na ballotage- op persoonlijke titel lid. Ik ben lid sinds 1998.

Activiteiten van SITE: studies, workshops, formele en informele bijeenkomsten in alle delen van de wereld.

SITE Global als kwaliteits-logo dus!

HVZ Hockey Vereniging Zevenaar. Als bordsponsor èn naamgever van de Tulpencursus ondersteunt VTC Travel Solutions de vereniging en de hockey-jeugd in het bijzonder.

Kunstwerk! Het Musiater. Cultuur ligt na aan het hart, vandaar dat VTC Travel Solutions al jaren trouw ‘vitrine-sponsor’ van dit theater in Zevenaar is.

Schouwburg Amphion. Veelvuldig uitgeroepen tot beste theater van Nederland. Ook dit theater wordt van harte door VTC Travel Solutions ondersteund door lidmaatschap van de Culturele Businessclub.

Henk Vellekoop
Henk Vellekoop
Jouw (travel)Eventorganiser
+31 (0) 316 - 22 03 03 welcome@vtc-travelsolutions.nl Plan je afspraak

Plan je afspraak