Netwerk & Sponsoring

Actief aanwezig zijn in diverse netwerken en maatschappelijke organisaties vind ik van groot belang. Zakelijk en professioneel, maatschappelijk betrokken, nationaal en internationaal. Ik sta met VTC Travel Solutions midden in het beroepsveld, midden in de samenleving.

Sinds 2000 ben ik lid van Rotaryclub Zevenaar.

Lindus, ondernemersvereniging in De Liemers. Van Westervoort tot aan de Duitse grens (A12) is Lindus dè belangenbehartiger èn netwerkclub van ondernemers in dit prachtige gebied.

SITE Global, Society of Incentive Travel Executives, met hoofdkantoor in Chicago/USA. Een platvorm van professionals op het gebied van maatwerk reisarrangementen met chapters over de gehele wereld. Lid zijn erkende specialisten uit het werkgebied: organisers als VTC Travel Solutions, suppliers als luchtvaartmaatschappijen, hotels & hotelketens, DMC’s, verkeersbureaus, lokale evenementenlocaties en -organisatoren, etc. Naast een netwerkfunctie doet SITE International onderzoek en organiseert men bijeenkomsten wereldwijd. SITE als kwaliteitslabel dus!

VNO NCW. VTC Travel Solutions is lid van de afdeling Midden/Achterhoek van deze werkgeversorganisatie.

HVZ Hockey Vereniging Zevenaar. Als bordsponsor èn naamgever van de Tulpencursus ondersteunt VTC Travel Solutions de vereniging en de hockey-jeugd in het bijzonder.

Kunstwerk! Het Musiater. Cultuur ligt na aan het hart, vandaar dat VTC Travel Solutions al jaren trouw ‘vitrine-sponsor’ van dit theater in Zevenaar is.

Schouwburg Amphion. Veelvuldig uitgeroepen tot beste theater van Nederland. Ook dit theater wordt van harte door VTC Travel Solutions ondersteund door lidmaatschap van de Culturele Businessclub.

Keppelse Golfclub. Een prachtige club die ondersteuning verdient. VTC Travel Solutions is hole sponsor, met de 9 als ‘eigen VTC-hole’.

Henk Vellekoop
Henk Vellekoop
Jouw (travel)Eventorganiser
+31 (0) 316 - 22 03 03 welcome@vtc-travelsolutions.nl Plan je afspraak

Plan je afspraak