Missie

Iedere opdrachtgever is op zoek naar een zakelijk reisArrangement of businessEvent, precies toegespitst op specifieke wensen en behoeften en passend in het beschikbare budget.

Ik kan en wil daar graag een mede-bepalende rol in spelen. Mijn missie en werkwijze vloeit voort uit een geheel eigen filosofie, die het best kan worden omschreven met begrippen als doelstelling gericht, luisteren, openheid, samenwerking, commitment, maatwerk, snelle levering, kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid.

Hoewel VTC Travel Solutions al meer dan 20 jaar lang een bekende naam is in de wereld van zakenreizen en businessevents, is de bedrijfsvoering er niet op gericht de grootste te worden in dit segment. De beste zijn, dat is de ambitie van directeur-eigenaar Henk Vellekoop. Korte lijnen, geen projectmanagers, maar mijn professionele drive, 24/7. What you see is what you get.

Maatschappelijk betrokken werken is voor mij een vanzelfsprekendheid.

Maar hoe werken deze prachtige abstracte begrippen in de praktijk? Navigeer eens door de site en maak kennis met een bijzonder reisbedrijf.

Henk Vellekoop
Henk Vellekoop
Jouw (travel)Eventorganiser
+31 (0) 316 - 22 03 03 welcome@vtc-travelsolutions.nl Plan je afspraak

Plan je afspraak