Visie

Veel reisArrangementen zijn op het internet gemakkelijk zelf te boeken. Diverse bureaus en websites beweren steevast de goedkoopste te zijn, prijs is dominant.

Een tool die bij je past! Natuurlijk zijn lage kosten belangrijk, maar ik draai de zaak graag voor je om: wat is werkelijk belangrijk voor je, jouw organisatie? Wat kan het ‘product reizen’ bijdragen aan het realiseren van jouw doelstellingen en wat kan ik hierin voor je betekenen? Deze insteek, gecombineerd met mijn reële en volledig open prijsstelling, zorgt voor een aantrekkelijke prijs-prestatie verhouding.

Waardevol internationaal netwerk. Indien gewenst en nodig kan VTC een compleet netwerk van zakelijke dienstverleners inschakelen bij de organisatie, zoals communicatie bureaus, sprekers, ambassades/consulaten, matchmakingbureaus, coaches en trainers, etc. Hoofddoelstelling is altijd het realiseren van de door de opdrachtgever geformuleerde doelstelling.

We doen het samen! Op basis van partnership en persoonlijk contact organiseer en regel ik voor m’n opdrachtgevers alle denkbare zakelijke reisArrangementen en events. Open en eerlijk zakendoen staat hoog in het vaandel.

Mijn Mooie Mix. Door mijn jarenlange ervaring in het reisvak in te zetten, door mijn internationale netwerk te combineren met mijn marketingachtergrond, ben ik in staat om tot de optimale invulling van jouw wensen en budget te komen.

De investering rendeert! Op deze wijze kan jij als opdrachtgever optimaal gebruik maken van de positieve aspecten van het product reizen en betaalt de reis zich altijd terug. Altijd!

Spreekt mijn aanpak je aan? Navigeer eens door onze site en maak kennis met een bijzonder reisbedrijf.

Henk Vellekoop
Henk Vellekoop
Jouw (travel)Eventorganiser
+31 (0) 316 - 22 03 03 welcome@vtc-travelsolutions.nl Plan je afspraak

Plan je afspraak