Wat was de wens van de klant?

Bestuursleden van de Bouwsocieteit De Liemers treden terug, na jaren trouwe dienst geven ze het stokje door. Nu corona min of meer onder controle is wil de ondernemersvereniging toch graag op korte termijn nog weg. Bij voorkeur naar Puglia, in de laars van Italië, iets met lekker eten en drinken. Passend bij een mooi afscheid. Aan VTC de vraag: lukt dat nog?

“We hoeven geen duur hotel, maar de deelnemers zoeken iets met lekker eten & drinken, wijn, olijfolie, kaas en vooral samen een paar gezellige dagen”.

Tijdsdruk, goede voorstellen, snel schakelen, efficient en klantgericht werken. Uiteraard kunnen we dat!

Wat wij bedacht hebben
kenmerken
Puglia, de laars van Italië
Branchereis
14
3

Wat wij bedacht hebben

Samen met onze agent ter plaatse stellen we een maatwerk programma voor:

De lowcost vluchten naar Bari passen goed: heenreis vroeg met Ryanair vanaf Weeze/Niederrhein en lekker laat met Transavia terug naar Amsterdam.

Als basis een gezellig en comfortabel boutique hotel in Ostuni, met heerlijk dakterras/bar.

Diner op dag van aankomst: aan de kust een typisch Italiaans visrestaurant, mèt tl-buizen èn een super-keuken, ook voor de niet-vis-liefhebber! Een meer vleesgericht diner op dag 2 in het gezellige Locorotondo. Ook aan de vegetarische deelnemers is volop gedacht..

Het programma bestaat uit: streetfood tour door het verrassend leuke Bari, e-bike tour en -verdeeld over de dagen- geweldige wijn-, olijfolie- en kaas proeverijen. Altijd op bezoek bij lokale ondernemers met een authentiek eigen verhaal.

Nice to meet you!

Ik houd me al meer dan 20 jaar bezig met zakelijke reisArrangementen die ik samen met de opdrachtgever zorgvuldig op maat samenstel. In de loop van de jaren hebben we zo vele bijzondere reizen georganiseerd. Verwachtingen overtroffen, alles voor een glimlach!

Zin in een kop koffie (of een glas thee)…?

Henk Vellekoop
Henk Vellekoop
Jouw (travel)Eventorganiser
+31 (0) 316 - 22 03 03 welcome@vtc-travelsolutions.nl Plan je afspraak

Plan je afspraak