Wat was de vraag van de klant?

Verschillende brancheverenigingen zijn met VTC Travel Solutions op bezoek geweest in Cuba.

Wat wij bedacht hebben
kenmerken
Cuba
Branchereis
28 personen
10 dagen

Wat wij bedacht hebben

In de meeste gevallen is het een imponerende rondreis geworden over een geweldig eiland, een stap terug in de tijd, een kennismaking met een andere cultuur, met toch ook herkenbare zaken.

Het reisschema:

Starten in de hoofdstad Havanna, met de dames en heren met de dikke sigaren, de ‘oude Amerikaanse auto’s en een oude gele NL streekbus (bestemming Ridderkerk) en vooral overal swingende muziek. Klik hier voor een mooi voorbeeld.

Vervolgens westwaarts, naar de schitterende natuur van Vinales Vallei. Deze streek is ook bekend om de tabaks/sigaren ‘industrie’. Ook vergeten we de schitterende grotten niet.

Oostwaarts. We proeven krokodillenvlees (sommigen!) en bezoeken het mausoleum van Che Guevara. En natuurlijk staat het sfeervolle Unesco stadje Trinidad op het programma.

De reis wordt afgesloten met een paar dagen ontspannen in een comfortabel resort op het schiereiland Varadero. Toeristisch? Ja, maar toch ook wel lekker! Tijd voor een Cuba Libre!

Nice to meet you!

Ik houd me al meer dan 20 jaar bezig met zakelijke reisArrangementen die ik samen met de opdrachtgever zorgvuldig op maat samenstel. In de loop van de jaren hebben we zo vele bijzondere reizen georganiseerd. Verwachtingen overtroffen, alles voor een glimlach!

Zin in een kop koffie (of een glas thee)…?

Henk Vellekoop
Henk Vellekoop
Jouw (travel)Eventorganiser
+31 (0) 316 - 22 03 03 welcome@vtc-travelsolutions.nl Plan je afspraak

Plan je afspraak