Wat was de vraag van de klant?

Eens in de 3 jaar organiseert deze groep in de financiele dienstverlening haar directeurenoverleg ‘elders’ en mèt partners. Aan VTC Travel Solutions dit keer de vraag om het iets dichter bij huis te zoeken.

Kern is een informeel dagprogramma, maar mèt de mogelijkheid om de dag ervoor aan te komen èn een verrassende activiteit op de dag van vertrek.

Wat wij bedacht hebben
kenmerken
Domburg en Middelburg
Conferentie
80 personen
3 dagen

Wat wij bedacht hebben

Kern is een dagprogramma Middelburg met als uitvalsbasis een mooi comfortabel strandhotel in Domburg. Omdat het programma op tijd begint en de deelnemers over heel Nederland verspreid wonen en werken krijgen ze de gelegenheid om de dag ervoor in te checken. Gasten reizen met eigen auto, dus voor voldoende parkeerkaarten bij het hotel wordt gezorgd!

Programma, samengevat: ‘s morgens een interessante presentatie in de speciaal afgehuurde Oostkerk, centrum Middelburg. Na een informele lunch in de Kloeveniersdoelen staat de VTC carrousel op het programma: een combinatie van fietsen en wandelen in en om de stad Middelburg. Inclusief een koffiestop in het Museumcafé. Sluitstuk van de dag is een heerlijk diner in het Badpaviljoen Domburg. Hapjes & Drankje buiten in de zon, zo lang het kan, en de rest binnen in deze sfeervolle JRE locatie.

De volgende dag, vertrekdag, maar niet zonder verrassend programma. We ontmoeten Jean Dhooge, directeur/eigenaar 4e generatie van De Oesterij in Yerseke. Hij neemt ons mee in de wereld van een prachtig familiebedrijf. Uiteraard volgt een rondleiding, een boottocht naar de oestergronden (met wandeling en uitleg!) en een oester-workshop. Een heerlijke seafood lunch sluit het programma af.

Deelnemers reizen met eigen auto weer naar de eigen regio terug.

Nice to meet you!

Ik houd me al meer dan 20 jaar bezig met zakelijke reisArrangementen die ik samen met de opdrachtgever zorgvuldig op maat samenstel. In de loop van de jaren hebben we zo vele bijzondere reizen georganiseerd. Verwachtingen overtroffen, alles voor een glimlach!

Zin in een kop koffie (of een glas thee)…?

Henk Vellekoop
Henk Vellekoop
Jouw (travel)Eventorganiser
+31 (0) 316 - 22 03 03 welcome@vtc-travelsolutions.nl Plan je afspraak

Plan je afspraak