Wat was de vraag van de klant?

Een leverancier in de cosmetische industrie heeft plannen om z’n belangrijkste afnemers in de kapperswereld mee te nemen naar een internationale beurs in Moskou.

De vraag aan VTC Travel Solutions is om een kort arrangement samen te stellen. Beursbezoek, een korte verkenning van Moskou en vooral veel gelegenheid om relaties op te bouwen. Dat zijn de uitgangspunten.

Wat wij bedacht hebben
kenmerken
Moskou
Beursbezoek
45 personen
4 dagen

Wat wij bedacht hebben

Na aankomst op de luchthaven is er een VIP entry geregeld zodat het wachten aanzienlijk verkort kan worden. Daarnaast worden de gasten op een warme, traditioneel Russische wijze in het hotel welkom geheten.

Vanzelfsprekend volgt op dag 2 het beursbezoek. ‘s avonds gevolgd door een sfeervolle dinershow.

Dag 3 staat voor kennismaking met de stad: het Kremlin, het Rode Plein en een bezoek aan een dansschool. ‘s Avonds gaan we de professionals aan het werk zien in het Bolshoi theater.

De reis sluiten we af met een gezellige -private- lunch cruise op de Moskva.

 

 

 

Nice to meet you!

Ik houd me al meer dan 20 jaar bezig met zakelijke reisArrangementen die ik samen met de opdrachtgever zorgvuldig op maat samenstel. In de loop van de jaren hebben we zo vele bijzondere reizen georganiseerd. Verwachtingen overtroffen, alles voor een glimlach!

Zin in een kop koffie (of een glas thee)…?

Henk Vellekoop
Henk Vellekoop
Jouw (travel)Eventorganiser
+31 (0) 316 - 22 03 03 welcome@vtc-travelsolutions.nl Plan je afspraak

Plan je afspraak