Wat was de vraag van de klant?

Na een overname gaan twee organisaties in de financiële dienstverlening samen verder. Maar hoe? De nieuwe directie wil in een bijzondere setting koers bepalen.

Stel een arrangement samen met twee dagdelen overleg in een inspirerende setting. Aansluitend daarop ook graag tijd en ruimte voor actie, ontspanning, humor en een hapje & een drankje.

Wat wij bedacht hebben
kenmerken
Rotterdam
Inspiratiereis
10 personen
3 dagen

Wat wij bedacht hebben

We zochten een bestemming niet te ver weg, goed met de auto bereikbaar. Na enkele gesprekken kwam Rotterdam uit de bus: typische Rotterdamse humor, harde werkers, internationaal georiënteerd, geschiedenis, water.

De bijeenkomsten werden gepland op bijzondere locaties: een keer op hoogniveau in de Euromast en de volgende in de mooie historische setting van Hotel New York.

Het programma is verder als een carrousel opgebouwd uit: een rondwandeling olv ‘Mrs Rotterdam’  Eveline, watertaxi, RIB-boat, segway/fietstocht, een borrel in de Ballentent en als klap op de vuurpijl het abseilen vanaf de Euromast.

De maaltijden zijn geboekt in SS Rotterdam, Restaurant Amarone, Hotel New York, Café Restaurant De Pijp.


Bronvermelding foto’s:
Watertaxi Waalhaven: Guido Pijper
Terras Delfshaven: Hester Blankestijn
Nice to meet you!

Ik houd me al meer dan 20 jaar bezig met zakelijke reisArrangementen die ik samen met de opdrachtgever zorgvuldig op maat samenstel. In de loop van de jaren hebben we zo vele bijzondere reizen georganiseerd. Verwachtingen overtroffen, alles voor een glimlach!

Zin in een kop koffie (of een glas thee)…?

Henk Vellekoop
Henk Vellekoop
Jouw (travel)Eventorganiser
+31 (0) 316 - 22 03 03 welcome@vtc-travelsolutions.nl Plan je afspraak

Plan je afspraak