Wat was de vraag van de klant?

Om het 10 jarige bestaan te vieren vroeg de ondernemersvereniging VTC Travel Solutions een 9 daagse verkenningsreis in India te organiseren.

Eén van de doelstellingen was om een gevarieerde groep ondernemers -vrijwel alle economische sectoren waren vertegenwoordigd- zicht te geven op de economische ontwikkelingen van dit enorme land. De onderlinge contacten verstevigen was uiteraard ook een doelstelling en gezien de reacties na afloop zijn we daar zeker in geslaagd!

Wat wij bedacht hebben
kenmerken
New Delhi
Ondernemersreis
35 personen
9 dagen

Wat wij bedacht hebben

Het programma bestaat uit een mix van business & pleasure.

Het zakelijke deel plannen we voorin het schema: ontmoeting met Maya Acharya, Senior Advisor Trade op de Nederlandse Ambassade in New Dehli en er werden 2 mooie bedrijven bezocht.

Aandacht voor cultuur/historie is er voldoende. Uitgebreid kennismaken met oud en nieuw Delhi, te voet, op de fiets, per bus. Voldoende variatie. Gevarieerde maaltijden zijn er ook, zelfs een behoorlijk pittige..  De Taj Mahal en een heuse safari ontbreken natuurlijk niet!

Natuurlijk was er ook tijd voor netwerken in deze bijzondere setting.

Nice to meet you!

Ik houd me al meer dan 20 jaar bezig met zakelijke reisArrangementen die ik samen met de opdrachtgever zorgvuldig op maat samenstel. In de loop van de jaren hebben we zo vele bijzondere reizen georganiseerd. Verwachtingen overtroffen, alles voor een glimlach!

Zin in een kop koffie (of een glas thee)…?

Henk Vellekoop
Henk Vellekoop
Jouw (travel)Eventorganiser
+31 (0) 316 - 22 03 03 welcome@vtc-travelsolutions.nl Plan je afspraak

Plan je afspraak