Wat was de vraag van de klant?

Iedere 3 jaar neemt de familie Arendsen het personeel mee op reis. Onlangs is er een overname gedaan, er zijn vestigingen bijgekomen, organiseer voor een groep van 150-200 personen een kort weekend uit. De voorgaande succesvolle edities (Maastricht en Den Haag) dienen op z’n minst geëvenaard te worden!

Doel: een dankjewel voor de inzet, een stimulans om onverminderd door te gaan. Teambuilding!

Wat wij bedacht hebben
kenmerken
Groningen
Personeelsuitje
170 personen
2 dagen

Wat we bedacht hebben

Gebruikelijk is om op zaterdag meteen na sluitingstijd per bus af te reizen naar de bestemming. De 4 bussen verdelen zich over alle vestigingen in De Liemers, de Achterhoek en Twente en brengen alle deelnemers snel en comfortabel naar het hotel, even buiten het centrum van de stad. Bij aankomst start het programma met een warm welkom door Frank Arendsen.. “Fijn dat jullie er allemaal zijn”. Hapje en een drankje op een gezellig weekend.

Om alvast een indruk te krijgen waar men terecht gekomen is maken we onder leiding van gidsen een korte wandeling door het gezellige centrum van de studentenstad.

Op zondag staan al vroeg de bussen klaar voor het hotel. Gezien het grote aantal mensen is het programma strak georganiseerd. Verdeeld over 4 groepen krijgen de deelnemers allemaal een vergelijkbaar programma voorgeschoteld, de Harrie Arendsen Groningen Carrousel, bestaande uit:

  • wandeling door het centrum
  • een fietstocht met een iets grotere cirkel rond het centrum
  • een bezoek/rondleiding door een ander oud familiebedrijf, de firma Hooghoudt (distilleerderij)
  • en Heel Harrie Bakt, waarbij alle deelnemers worden uitgedaagd om een taart zo mooi mogelijk op te maken

Het programma wordt onderbroken door een gezamenlijke lunch in Stadscafé ‘t Feithhuis en afgesloten met een buffetdiner in de oude bioscoop van de stad, DOT Groningen. Hier kregen de deelnemers als verrassing ook een diashow te zien van foto’s die ze zelf die dag hadden gemaakt en door gemaild naar de organisatoren. Ook werden de mooist opgemaakte taarten beloond met een kleine verrassing. Vanzelfsprekend mochten de deelnemers de taarten mee nemen naar huis.

 

 

Nice to meet you!

Ik houd me al meer dan 20 jaar bezig met zakelijke reisArrangementen die ik samen met de opdrachtgever zorgvuldig op maat samenstel. In de loop van de jaren hebben we zo vele bijzondere reizen georganiseerd. Verwachtingen overtroffen, alles voor een glimlach!

Zin in een kop koffie (of een glas thee)…?

Henk Vellekoop
Henk Vellekoop
Jouw (travel)Eventorganiser
+31 (0) 316 - 22 03 03 welcome@vtc-travelsolutions.nl Plan je afspraak

Plan je afspraak