Wat was de vraag van de klant?

“We hebben wat te vieren en willen met onze medewerkers naar een mooie wereldstad”. Niet te ver, graag op vrijdagochtend met de trein uit Nederland en zondagavond weer terug. Goed van eten en drinken. Veel variatie in programma èn voor enkele partners véél mogelijkheid om te shoppen.

Dat was de opdracht aan VTC Travel Solutions.

Wat wij bedacht hebben
kenmerken
Parijs
Personeelsreis
55 personen
Weekend

Wat wij bedacht hebben

Geen standaard Parijsweekend graag, dat was de opdracht. We hebben de deelnemers, veelal toch voor het eerst in de Franse hoofdstad, de stad aan de hand van ‘de VTC-caroussel’ laten zien.

De Thalys bracht de deelnemers snel en comfortabel naar Gare du Nord. Een doorlopend programma waarbij de belangrijkste highlights aan elkaar gekoppeld werden volgde. Vrijwel alle vervoersvormen werden dynamisch benut: fietsen en wandelen met de gids, RER/Metro, bus, rondvaartboot, liften, transfers met de beroemde 2CV, een oude franse stadsbus, noem maar op.

Waar denken we nog meer aan bij Parijs? Lido, wijn, stokbrood, kaas, picknick in een park, maar ook een wedstrijdje petanque op Montmartre stonden op het programma. En niet te vergeten toch nog even een middagje om te shoppen voor wie dat wil… Voeg hierbij een prima hotel hartje Quartier Latin en het succes laat zich voorspellen!

Nice to meet you!

Ik houd me al meer dan 20 jaar bezig met zakelijke reisArrangementen die ik samen met de opdrachtgever zorgvuldig op maat samenstel. In de loop van de jaren hebben we zo vele bijzondere reizen georganiseerd. Verwachtingen overtroffen, alles voor een glimlach!

Zin in een kop koffie (of een glas thee)…?

Henk Vellekoop
Henk Vellekoop
Jouw (travel)Eventorganiser
+31 (0) 316 - 22 03 03 welcome@vtc-travelsolutions.nl Plan je afspraak

Plan je afspraak