Wat was de vraag van de klant?

Koninklijke Metaalunie organiseert al jaren reizen voor leden. VTC Travel Solutions heeft inmiddels al meer dan 20-jaar het vertrouwen van deze brancheorganisatie. Doel van de reizen is 3-ledig:

Inspiratie/leren. Bezoeken van interessante bedrijven in binnen- en buitenland, het ontmoeten van inspirerende vakgenoten. Bezoeken van vakbeurzen.

Netwerken. belangrijk is dat leden onderling een goede band opbouwen. Deelnemers aan de reizen leren van elkaar en regelmatig worden tijdens de reizen nieuwe samenwerkingen opgestart.

Waarde toevoegen. Koninklijke Metaalunie kan op deze wijze nog meer waarde aan het lidmaatschap toevoegen.

In dit geval was de wens om op korte (bus)reisafstand aansprekende maakindustrie van naam te bezoeken. De reisduur maximaal 2 dagen, kosten niet te hoog!

Wat wij bedacht hebben
kenmerken
Bremen en Papenburg
Fabrieksbezoek
30 personen
2 dagen

Wat wij bedacht hebben

Diverse groepjes (max. 30 personen) van de Koninklijke Metaalunie brachten een bezoek aan de Mercedes-Benz fabriek in Bremen. Ook stond tijdens deze korte busreis een VIP bezoek aan de Meijer Werft in Papenburg op het programma. Kernpunten van de reis per comfortabele luxe touringcar:

Bezoek/rondleiding Meijer Werft Papenburg

Bezoek/rondleiding Mercedes Benz Werk Bremen

Lunch in het Mercedes Benz bedrijfsrestaurant

Offroad rijden met nieuwe Mercedes GLK’s

Comfortabele overnachting in het mooie 5 sterren Swisshotel hartje Bremen

Smakelijk diner bij Restaurant Delano

Nice to meet you!

Ik houd me al meer dan 20 jaar bezig met zakelijke reisArrangementen die ik samen met de opdrachtgever zorgvuldig op maat samenstel. In de loop van de jaren hebben we zo vele bijzondere reizen georganiseerd. Verwachtingen overtroffen, alles voor een glimlach!

Zin in een kop koffie (of een glas thee)…?

Henk Vellekoop
Henk Vellekoop
Jouw (travel)Eventorganiser
+31 (0) 316 - 22 03 03 welcome@vtc-travelsolutions.nl Plan je afspraak

Plan je afspraak