Wat was de vraag van de klant?

Wat betekent het om een 2e huis te hebben in Spanje? Kunnen we dat geïnteresseerden ‘ns laten zien?

Vraag van de opdrachtgever: stel een reis samen die geïnteresseerden in een ontspannen ambiance kennis laat maken met de Spaanse huizenmarkt. De reis moet speciaal worden opgezet voor mensen die nieuwsgierig zijn naar wat het betekent om een huis in Spanje te hebben. Als tweede huis, belegging of misschien wel om er zelf permanent te gaan wonen. Geen ‘verkoop-reis’, maar ‘vrijblijvend kennis maken met’!

Met een groepje ondernemers en ondernemende mensen uit de Liemers & de Achterhoek brengen we een bezoek aan de Spaanse Costa del Alzahar (Oranjebloesemkust), met bekende plaatsen als Valencia en Denia.

 

 

Wat wij bedacht hebben
kenmerken
Costa del Alzahar
Special Interest
12 personen
4 dagen

Wat wij bedacht hebben

De 4 daagse reis wordt een bijzondere kennismaking.

Extra bijzonder omdat medewerking is verkregen van twee regionale bekendheden: Estée Strooker, winnares van de eerste jaargang van TV Masterchef èn presentator/kok bij het TV programma 24 Kitchen. Inmiddels heeft ze een geliefd restaurant in Arnhem, ‘t Amusement. Meer info op www.restaurant-amusement.nl

Tijs Groen, ook uit Didam, werd in 2013 tweede in de strijd om de titel Beste Gitarist van Nederland en won in hetzelfde jaar de Liever de Liemers Cultuurprijs. Inmiddels woont bij in Spanje. Meer info op www.tijsgroen.nl

Tijdens het 4-daagse arrangement bezichtigen we samen met de deelnemers een 3 tal (zeer verschillende) voorbeelden van te koop staande ‘2e huizen’. Op deze wijze krijgen de deelnemers een bijzondere indruk van wat er zoals te koop is. Aanvullend maken de deelnemers kennis met Nederlanders die ter plaatse een huis bezitten en organisaties die hen kunnen helpen bij hun zoektocht naar iets moois (makelaar, financier).

Vanzelfsprekend brengen we de belangstellenden ook naar de mooiste (dus niet de duurste!) restaurants in deze streek!

Een bijzondere combinatie dus van oriëntatie, inspiratie en genieten van een bijzonder stukje Spanje. Als eerder al aangegeven: géén ‘verkoop-reis’, maar ‘vrijblijvend kennis maken met’!

Nice to meet you!

Ik houd me al meer dan 20 jaar bezig met zakelijke reisArrangementen die ik samen met de opdrachtgever zorgvuldig op maat samenstel. In de loop van de jaren hebben we zo vele bijzondere reizen georganiseerd. Verwachtingen overtroffen, alles voor een glimlach!

Zin in een kop koffie (of een glas thee)…?

Henk Vellekoop
Henk Vellekoop
Jouw (travel)Eventorganiser
+31 (0) 316 - 22 03 03 welcome@vtc-travelsolutions.nl Plan je afspraak

Plan je afspraak