Wat was de vraag van de klant?

Collega ondernemers reizen al jaren met elkaar en zijn meer dan collega’s geworden. Een keer per twee jaar even er tussenuit met een klein clubje van 15 echtparen, 30 personen. Een paar dagen ontspannen, leuke dingen doen, lekker eten. Goed georganiseerd, onbezorgd genieten, maar ook met een verrassing!

Aan VTC Travel Solutions de vraag “waar dit keer naar toe in Nederland?”

Wat wij bedacht hebben
kenmerken
Maastricht
Bijzonder Weekendje
30 personen
3 dagen

Wat we hebben bedacht

De meest bourgondische stad van Nederland, voelt vertrouwd en toch al een beetje buitenland: Maastricht. De deelnemers reizen met eigen auto vanuit het oosten van Nederland.

Dag 1: Eerste stop is het witte stadje Thorn. Wandeling met gids en lekker lunchen. Daarna door zuidwaarts. Op tijd inchecken Hotel Mabi (oude bioscoop), gelegen in het centrum. Transfer per bus naar Wijnkasteel Genoels-Elderen net over de grens in België. Rondleiding en wijnproeven. Voor het gezellige diner in een grandcafé rijden we weer terug naar Maastricht.

Dag 2: Ontspannen ontbijten. Onze gids haalt de groep op in het hotel en vertelt het nodige over de stad. Ook de schatkamer van de bekende St. Serveas Basiliek staat op het programma. Aansluitend schepen de gasten in voor wat lijkt een gewone lunchcruise te gaan worden, maar niets is minder waar. Tijdens de cruise stuit het schip op iets heel bijzonders: de Maastrichter Staar treedt speciaal op voor deze groep. Vanaf een ponton in het water van het Bassin zingt het koor de groep toe. Kippenvel-momentje, indrukwekkend te noemen! Voor de rest van de middag zijn e-bikes gehuurd voor een verkenning van de omgeving. Het diner vanavond is in de vorm van Hap Stap arrangement, waarbij een gids merkwaardige verhalen vertelt.

Dag 3: Na check-out een kort ritje naar Valkenburg. Het prachtige heuvellandschap verkennen we op de solex. Jeugdsentiment maakt de deelnemers ‘weer een beetje kind’. Het programma sluiten we af met een heerlijke lunch in een prachtig restaurant in Valkenburg.

Nice to meet you!

Ik houd me al meer dan 20 jaar bezig met zakelijke reisArrangementen die ik samen met de opdrachtgever zorgvuldig op maat samenstel. In de loop van de jaren hebben we zo vele bijzondere reizen georganiseerd. Verwachtingen overtroffen, alles voor een glimlach!

Zin in een kop koffie (of een glas thee)…?

Henk Vellekoop
Henk Vellekoop
Jouw (travel)Eventorganiser
+31 (0) 316 - 22 03 03 welcome@vtc-travelsolutions.nl Plan je afspraak

Plan je afspraak