Zakenreizen

Onze corebusiness betreft het op maat samenstellen van arrangementen voor kleinere en grotere groepen zakenreizigers.

Zakenreizen zijn er in vele soorten en maten. Of u nu met relaties naar een congres wil, naar een buitenlandse vestiging van uw bedrijf, een leverancier, naar een training of naar een afspraak met een businesspartner; u wilt goed voorbereid, uitgerust en zonder zorgen op uw zakelijke afspraak verschijnen. Vanzelfsprekend wilt u er zeker van zijn dat u niet onnodig veel tijd en geld verspilt met uw reis en u wilt comfortabel overnachten, goed eten en veilig van A naar B op de plaats van bestemming. VTC Travel Solutions regelt dit allemaal voor u en, als u wilt, nog veel meer. Wij zijn thuis op de plaats van uw bestemming. We weten waar u zijn moet en nemen u graag alle zorgen uit handen.

Voor diverse relaties heeft VTC Travel Solutions aansprekende arrangementen samengesteld, naar bestemmingen over de gehele wereld. Klik hier voor aansprekende cases!

VTC Travel Solutions is geen  ticketleverancier. Wij richten ons niet op de verkoop van losse tickets, eventueel aangevuld met autohuur en een losse overnachting, aan de individuele zakenreiziger.

Wat vond men van de reis?

Meer reizen bekijken?

Incentives Incentives Incentive -volgens Wikipedia een stimulans, aansporing, prikkel, drijfveer of motief- is een in het... Lees verder Zakenreizen Zakenreizen Onze corebusiness betreft het op maat samenstellen van arrangementen voor kleinere en grotere groepen zakenreizigers.... Lees verder Personeelsreizen Personeelsreizen Veel bedrijven en organisaties gaan eens in de zoveel tijd met het personeel op reis, na... Lees verder Jubileumreizen Jubileumreizen Een bedrijf of organisatie bestaat 25 jaar... een jubileumreis is een geweldige manier om... Lees verder Dealerreizen Dealerreizen Bij VTC Travel Solutions weten we wat het is om reizen te organiseren voor... Lees verder Fabrieksbezoeken Fabrieksbezoeken Fabrieksbezoeken kunnen zeer belangrijk zijn voor bijvoorbeeld productkennis, het imago en de uitstraling van... Lees verder Beursbezoeken Beursbezoeken U wilt de belangrijkste beurzen niet missen, als bezoeker of als exposant. Maar hoe... Lees verder Special interest reizen Special interest reizen Met special interest reizen worden reizen bedoeld met een specifiek doel, een specifiek thema... Lees verder Sales meetings Sales meetings Bij sales meetings is het belangrijk dat u een perfecte locatie heeft, die voor... Lees verder Handelsmissies Handelsmissies Bij handelsmissies is het de kunst om een gevarieerd zakengezelschap in korte tijd op... Lees verder Trainingsessies Trainingsessies Net zoals bij sales meetings geldt ook bij trainingssessies dat de locatie een groot... Lees verder Teambuilding Teambuilding Net zoals bij sales meetings geldt ook bij trainingssessies dat de locatie een groot... Lees verder Productpresentaties Productpresentaties Productpresentaties op locatie bieden u de mogelijkheid om een nieuw product, een machine of... Lees verder